Volg ons op:

Vandaag heeft ondernemer in spé, David 16 jaar, een dagje met ons meegelopen. Vanochtend om half 6 vertrok hij met de trein uit Apeldoorn om in Rotterdam een kijkje te nemen in de FairSterk keuken. Benieuwd hoe hij deze zonnige vrijdag heeft ervaren? Lees in Davids’ eigen woorden wat hij van vandaag vond.

Een vrijdag met FairSterk

“Wij willen van recruitment in combinatie met marketing en arbeidsmarktcommunicatie een vakspecialisme maken wat voor ieder bedrijf toegankelijk is middels onze flexibele creatieve Recruitment Process Outsourcing (RPO) constructie. “  Klinkt interessant maar hoe pakt FairSterk dit aan? Wat maakt FairSterk bijzonder? En wat onderscheidt FairSterk van de rest? Hier hoop ik achter te komen na een dag achter de schermen bij FairSterk.

FairSterk zelf

Ondanks het feit dat de Recruiteers van FairSterk gericht en op locatie te werk gaan, zorgt dit niet voor verzwakte collegiale interactie. Doormiddel van een collectieve werkdag elke vrijdag, zorgt FairSterk voor een sterke en gezellige onderlinge band. Na een gestructureerd werkoverleg waarin de week wordt besproken gaat iedereen aan de slag. Een dolletje is zeker niet uitgesloten maar ondanks dat wordt er serieus gewerkt en gekeken naar allerlei mogelijkheden om kennis te delen.

Juist dit maakt FairSterk speciaal. Elke handeling is gericht op het verbeteren van de algehele kennis op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en hoe bedrijven dit toe kunnen passen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn onder andere handige tips, blogs maar ook webinars, workshops en nog veel meer.

Benieuwd naar de voordelen van een creatief RPO als FairSterk?

Download direct de whitepaper

Maar waarom heb je nou juist FairSterk nodig?

Dankzij de alternatieve manier van werven zorgt FairSterk voor het structureel boeien van talent. Waar een doorsnee detacheringsbureau mensen aanlevert die wellicht niet passen bij het bedrijf, gaat FairSterk terug naar de kern. Door op locatie samen te werken worden de Recruiteers betrokken bij de kernwaarden van het bedrijf en wordt vanuit dat oogpunt gehandeld. Dat is denk ik wat FairSterk onderscheidt van de rest.

Kortom

Genoeg stof om over na te denken en een erg leuke dag. Ik heb een hoop geleerd en kan veel toepassen in mijn eigen onderneming.

Interessant?

Meer weten over dit onderwerp? Kom in contact met FairSterk