Volg ons op:

Het blijft spannend, zeker als je zoals ik al zoveel bedrijven en functies hebt gezien die om uiteenlopende redenen toch niet bij je pasten. Ook daar dacht ik aanvankelijk dat ik de goede keuze maakte, dus volledig op mijn gevoel afgaan ben ik inmiddels afgeleerd.

Ik heb ook vaak genoeg aan mezelf getwijfeld, wil ik dan iets wat niet bestaat? Zoek ik een gevoel dat slechts utopisch is?

Ik denk dat mijn generatie en die daarop volgden hier vaker last van hebben, dat ze zich zowel op persoonlijk als zakelijk vlak afvragen: is dit het nou?

We leven in een wereld die schreeuwt dat alles spannend, dynamisch, afwisselend en avontuurlijk moet blijven, maar ik denk dat we moeten accepteren dat dat onmogelijk is. Hoe gevaarlijk of spannend hetgeen je gaat doen ook is, je eerste parachutesprong zal anders voelen dan de 100e keer dat je uit het vliegtuig springt.

Bovendien zal je nooit de diepgang kunnen opzoeken als alles nieuw moet blijven.

En toch…

Het is misschien vroeg om te zeggen na twee weken maar… ik heb het gevonden! Voor het eerst voelt álles goed. Het plaatje klopt. Het verhaal, het werk, de collega’s, de klanten.

Eindelijk! Eindelijk een bedrijf waar ik me volledig thuis voel en waar ik denk: zo, dat wordt even een uitdaging! In de goede zin des woords.

Ik mag zelf creëren binnen een sterk concept met een sterke visie: maak van je werving een specialisme.

Het is ontzettend mooi om te zien dat waar ik vroeger aan klanten moest trekken om een vacature bij me uit te zetten, ik nu een specialist ben die advies kan geven. Zodra we ons verhaal vertellen is vrijwel elke klant enthousiast; sterker nog, we krijgen zó veel opdrachten dat we nog iemand gaan aannemen.

Met recht kan ik nu dus zeggen: als je echt het idee hebt dat je iets mist, ga net zo lang door tot je het hebt gevonden of creëer het zelf! Na lang zoeken heb ik het gevonden dus als ik het kan, kan jij het ook. Stap uit je comfortzone en durf risico’s te nemen!

Moraal van deze blog: ik ben super trots om onderdeel te zijn van dit ambitieuze bedrijf en ga vooral op zoek naar wat je leuk vindt!

Interessant?

Meer weten over dit onderwerp? Kom in contact met FairSterk