Volg ons op:

Dag Sint, hallo Kerstman!

Het is 8 december. Sinterklaas vaart wellicht nog ergens halverwege Frankrijk, maar bij FairSterk hebben we de Kerst al omarmd. Vanaf heden is het FairKerst! En zeg nou zelf, dat is toch ook gewoon de leukste tijd van het jaar?!

Naast Kerstbomen die overal als paddenstoelen uit de grond schieten, zijn het vooral de bekende Kerstjingles die je het echte Kerstgevoel bezorgen. Wanneer Mariah Carey met ‘All I Want For Christmas Is You’ door je speakers galmt weet je genoeg, het is zover!

Bij FairSterk zijn we stiekem wel een beetje (heel erg) fan van al dit muzikale genot dat de Kerst met zich meebrengt. Zodoende hebben we de afgelopen weken vele uren besteed aan het samenstellen van de enige echte FairKerst playlist! Van ‘Driving Home For Christmas’ tot ‘Flappie’, niets ontbreekt en ondertussen kunnen wij elk nummer blind meezingen.

De FairSterker

Het genot van deze FairKerst playlist delen we natuurlijk maar al te graag en ondanks dat hij via Spotify overal te beluisteren is, hebben we nog een klein noviteitje ter toevoeging. De FairSterker! Een klein, handig hebbeding waarmee je letterlijk overal kunt luisteren naar de beste en slechtste Kerstjingles.

FairKerst Playlist

Onze playlist kan uiteraard door iedereen gevolgd en beluisterd worden. Gewoon even hierrr klikken en je hebt 4 uur en 52 minuten aan Kerstgenot tot je beschikking!

Interessant?

Meer weten over dit onderwerp? Kom in contact met FairSterk