Volg ons op:

Wat is Clubhouse?

Clubhouse is een platform wat enige tijd geleden al is uitgebracht. Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor iOS, maar de ontwikkelaars werken aan een Android-versie. Mensen moeten door andere gebruikers worden uitgenodigd om lid te kunnen worden.

De app draait om het voeren en beluisteren van audiogesprekken met anderen. Nadat je lid bent geworden, is het mogelijk om in verschillende kamers deel te nemen aan gesprekken en te luisteren naar anderen. Hierbij gaan de gesprekken vaak over specifieke onderwerpen, in ons vakgebied bijvoorbeeld over arbeidsmarktcommunicatie, marketing of recruitment.

De kamers kunnen openbaar of gesloten zijn. Ook is het mogelijk om gebruikers en kamers te volgen zodat je weet wanneer er nieuwe gesprekken plaatsvinden. Clubhouse beweert dat de gesprekken niet worden opgenomen. Helemaal waterdicht is dat niet: gebruikers kunnen er ook voor kiezen zelf het geluid op te nemen met hun telefoon. Geef dus niet zomaar je diepste geheimen bloot.

FairSterk & Clubhouse

Bij FairSterk delen we graag kennis. We doen dit via onze kennisbank, via podcasts en webinars, maar nu kan dat sinds kort dus ook via Clubhouse. Wil je weten wanneer we een kamer openen, volg Arthur en Kees! We zijn geregeld online om te praten over interessante ontwikkelingen, onderwerpen en vraagstukken binnen ons vakgebied.

Clubhouse Kees
Clubhouse Arthur

Hoe helpt FairSterk organisaties met hun arbeidsmarktcommunicatie?

FairSterk werkt met veel bedrijven samen waarbij de invulling van de samenwerking kan verschillen. In onze klantverhalen kun je lezen op wat voor manier we onze klanten ondersteunen en welk voordeel ze hebben. Wij pakken arbeidsmarktcommunicatie stapsgewijs aan door onderzoeken te doen, strategie te bepalen, te creƫren en te beheren. Of dit nu het werven van personeel is of het ontwikkelen van arbeidsmarkt content.

Wat is arbeidsmarktcommunicatie

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.