Vacatures staan lang open of worden helemaal niet ingevuld. Arbeidsbemiddelingsbureaus zijn duur en weinig dienstverlenend. Kandidaten kiezen voor de concurrent. Geen arbeidsmarktcommunicatie en geen kennis van nieuwe wervingstechnieken. Kortom, in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt ben je niet concurrerend en weet de kandidaat jouw bedrijf niet te vinden. Of, je weet de kandidaten niet te boeien. Herkenbaar? Tijd om van je werving een specialisme te maken.

Wat doet FairSterk om van mijn werving een specialisme te maken?

Wij zetten recruiters en specialisten arbeidsmarktcommunicatie in op locatie de samenwerken met de HR afdeling, communicatie of directie. Onze specialisten maken van de werving een prioriteit waardoor vacatures sneller, beter en goedkoper worden ingevuld. De specialisten zijn flexibele projectmanagers voor het strategisch coördineren en implementeren van de arbeidsmarktcommunicatie in combinatie met direct pro-actieve werving

Duidelijk! Hoe vullen onze specialisten de vacatures in?

Stap 1: Kennismaken
Wij starten altijd, onder het genot van een kop koffie, met een strategische sessie. Doel: probleemstelling en projectplanning definiëren. Ligt de nadruk meer op directe werving of juist op arbeidsmarktcommunicatie? Welke specialist past het beste bij de uitdaging?

Stap 2: Werken vanuit en onderzoek doen naar de identiteit van de organisatie
Probleem helder en doelen gesteld? Tijd voor een intern en extern onderzoek. De basis van een wervingsstrategie: de identiteit van een organisatie.

Stap 3: Tijd voor een strategie
De gehele analyse en de gedefinieerde strategie uit de onderzoeksfase gaan we uitwerken in communicatiemiddelen of arbeidsmarktcampagnes. Tegelijk starten we direct met pro-actief werven.

Stap 4: Uitvoeren
Recruitment is marketing. Naast het pro-actief werven door één van onze specialisten kan het arbeidsmarktcommunicatiebureau van FairSterk helpen bij het uitvoeren en beheren van content voor de campagnes.

Stap 5: Meetbaar maken van de resultaten
Hoe wordt de content ontvangen door de doelgroep en wat kan er worden verbeterd. Wij maken maandelijkse rapportages wat het resultaat is van onze samenwerking.

YouTube video

 

Wat zijn onze merkbeloftes?

  • We maken bedrijven onderscheidend
  • Eén samenwerkingspartner met inhoudelijk kennis over communicatie én recruitment
  • Voordeliger, sneller en flexibel

Meer informatie nodig? Plan een vrijblijvend telefonische afspraak direct in je agenda.