Help!

Vacatures staan lang open of worden helemaal niet ingevuld. Arbeidsbemiddelingsbureaus zijn duur en weinig dienstverlenend. Kandidaten kiezen voor de concurrent. Geen arbeidsmarktcommunicatie en geen kennis van nieuwe wervingstechnieken. Kortom, in een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt ben je niet concurrerend en weet de kandidaat jouw bedrijf niet te vinden. Of, je weet de kandidaten niet te boeien. Herkenbaar? Tijd om van je werving een specialisme te maken middels een RPO Recruiter.

Wat doet FairSterk om van mijn werving een specialisme te maken?

Wij zetten recruiters in op locatie de samenwerken met de HR afdeling, communicatie of directie. Onze RPO recruiter maakt van de werving een prioriteit waardoor vacatures sneller, beter en goedkoper worden ingevuld. Omdat we werven uit naam van het bedrijf wordt er ook bijgedragen aan het werkgeversmerk. Daarnaast heeft de HR meer tijd voor de interne personeelszaken.

Duidelijk! Welke activiteiten komen hierbij kijken?

Best veel eigenlijk, recruitment is namelijk écht een vak. Denk aan: proactief werven, administreren en selecteren van kandidaten, projectmanagement en vormgeving arbeidsmarktcommunicatie, opzetten werken-bij-pagina, contact onderhouden bureaus, schrijven van vacatureteksten, sollicitatiegesprekken voeren en contact onderhouden met (potentiële) kandidaten. Onze klanten leggen het graag uit middels onderstaande video.

 

Interessant! Wat zijn de voordelen?

  • We bouwen aan een sterk werkgeversmerk
  • We maken bedrijven onderscheidend door arbeidsmarktcommunicatie
  • Goedkopere flexibele werving én betere kwaliteit van personeel
  • Meer naamsbekendheid op de arbeidsmarkt dus meer sollicitanten
  • Lagere kosten door minder gebruik van bemiddelingsbureaus voor het aannemen van personeel
  • Sneller invullen van vacatures
  • Door op locatie te werken leren we het bedrijf en de waarden écht kennen
  • Eén samenwerkingspartner, flexibel op- en afschalen naar behoefte

Nieuwsgierig naar de flexibele inzet van onze RPO Recruiteers? vraag een gratis adviesgesprek aan!