Ons FairHaal

Waar wij in geloven?

Onze missie? Wij willen van recruitment in combinatie met marketing en arbeidsmarktcommunicatie een vakspecialisme maken wat voor ieder bedrijf toegangkelijk is middels onze flexibele creatieve Recruitment Process Outsourcing (RPO) constructie.

Onze visie? Recruitment is een marketingvak geworden! Recruitment is marketing, is inspelen op emoties. Daarom noemen wij recruiters, recruiteers. Een woordcombinatie van marketeer en recruiter. Onze recruiteers en specialisten arbeidsmarktscommunicatie begrijpen het belang van interne en externe communicatie, vormgeving, procesoptimalisatie en het om kunnen gaan met data.

In een arbeidsmarkt die schaars is, is het belangrijk om jezelf als werkgever te onderscheiden. Focussen op de juiste doelgroep met behulp van data en vervolgens inspelen op emoties door het regisseren van de juiste belevenis in het recruitmentproces.

Candidate experience is daarbij key! Het vergroten van de candidate experience is een must geworden om talent te boeien en te binden. Optimalisatie van de candidate experience zal altijd ons hoofddoel zijn voor u. Hierbij is de eigen werving, en zodoende het specialiseren hiervan, van essentieel belang.

Wat we doen

Een creatief RPO bureau, geld besparen en kwaliteit verhogen.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) in combinatie met vormgeving. Dat is FairSterk, specialisten op gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Samenwerken met onze klanten: flexibel, op locatie en werven uit naam van het bedrijf om van hun werving een specialisme te maken. Dit doen we voor start-ups, MKB, alsmede corporates. Werven vanuit de visie dat recruitment marketing en inspelen op emoties is.

Onze recruiteers beheren uw complete recruitmentproces en coördineren de vormgeving. Onze specialisten arbeidsmarktcommunicatie adviseren en geven arbeidsmarktcampagnes vorm. De vormgeving wordt door een apart designteam uitgewerkt (online, offline, digitaal, motion) in overleg met de recruiteer of specialist arbeidsmarktcommunicatie op locatie.

FairSterk is onderscheidend door de unieke combinatie van RPO en vormgeving. Onze visie is doorgevoerd binnen elk facet van onze dienstverleningen om zo de klant optimaal te bedienen. Meer informatie lees je in onze whitepapers of neem deel aan één van onze workshops.

Tijd voor FairNieuwing?

FairSterk is als creatief RPO bureau ontstaan vanuit jarenlange ervaring binnen de arbeidsmarkt en arbeidsbemiddeling. Gedurende deze jaren heeft FairSterk het vak recruitment zien uitgroeien tot een specialisme. Ons creatief RPO bureau is een uitstekend alternatief ten opzichte van traditionele arbeidsbemiddelingsbureaus. Het post and pray tijdperk is voorbij. Recruitment is persoonlijker geworden, méér vanuit eigen naam, er is meer aandacht voor employer branding en de technologische middelen bieden steeds meer kansen. De arbeidsmarkt is veranderd en FairSterk wilt bedrijven met dit gegeven verder helpen. FairSterk helpt u vooruit!

 

Lees meer over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie