Volg ons op:

Om te beginnen! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze laptopper. Wie nieuwsgierig is heeft vragen. Logisch! Wat houdt #laptopper nu precies in en waar staat het voor?

De laptoppers werken bij FairSterk, een creatief Recruitment Process Outsourcing bureau. Dat zegt je misschien niks, het is ook een nieuw concept. FairSterk helpt bedrijven om van hun eigen werving een specialisme te maken. Specialisten in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment werken op locatie bij de klant om de kandidaatbeleving (lees: beleving van de sollicitant) te optimaliseren. FairSterk helpt de werkgever zich te onderscheiden van zijn concurrenten en vult sneller vacatures in. Wij geloven dat recruitment, marketing is. Sollicitanten behandelen alsof het je klanten zijn.

Laptoppers werken dus bij een Creatief RPO, maar wat zijn de voordelen van zo’n bureau? Lees het in onze gratis whitepaper!

  • Wat ons verhaal is
  • Waarom je met ons concept onderscheidend en goedkoper kan werven op de arbeidsmarkt
  • Het effect van samenwerking met één samenwerkingspartner
Download de whitepaper!

FairSterk is ontstaan van jarenlange ervaring in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Vanuit deze ervaring én vanuit de praktijk werd ons duidelijk dat de ‘candidate experience‘ bij het solliciteren een doorslaggevende factor is voor kandidaten om te kiezen voor een werkgever. Veelal worden keuzes gemaakt op basis van een ‘gevoel’. Kan je als bedrijf optimaal inspelen op dit ‘gevoel’, grote kans dat de kandidaat voor jou kiest en niet de concurrent. Zo simpel is het.

Wil je ook een laptopper?

Daarom, gezien onze flexibiliteit, hebben wij er altijd een bij de hand. Lijkt je ons vakgebied wel interessant en wil je ook een mooie laptoptas? Kijk eens op onze website voor openstaande vacatures. Misschien werk je wel bij een bedrijf dat moeite heeft met het invullen van vacatures. Neem gerust contact op over de mogelijkheid tot samenwerken met FairSterk.

laptopper

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.