Volg ons op:

Omdat recruitment ook marketing is!

Vanuit de visie dat Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie en Marketing onlosmakelijk verbonden zijn, ondersteunt FairSterk klanten niet alleen met hun recruitment, maar ook in hun marketing en communicatie. Wij zijn in staat, in samenwerking met de vakspecialist van FairSterk op locatie, uw complete communicatie vorm te geven.

Waarom gaat dit samen?

Marketing en arbeidsmarktcommunicatie zijn enorm belangrijk om uw bedrijf als merk neer te zetten. Niet alleen een vloeiend recruitmentproces, maar ook geregisseerd inspelen op emoties leidt tot betere wervingsresultaten. Door de inzet van FairSterk heeft u een partner die met Recruiteers op locatie kan ondersteunen en ontzorgen bij het opzetten en onderhouden van diverse marketing en communicatiecampagnes. Zowel voor de interne als externe communicatie willen wij beleveniswaarde geven aan het recruitmentproces en zodoende het bedrijf.

Contentmarketing is een krachtig onderdeel van marketing & arbeidsmarktcommunicatie. Ga zelf aan de slag met het opzetten ervan!

  • Wat is content marketing?
  • Wat zijn de mogelijkheden ervan?
  • Hoe je d.m.v. content marketing je recruitment een boost kan geven!
Download de whitepaper!

De Recruiteer als projectmanager.

Wij zijn ervan overtuigd dat het boeien en binden van (potentieel) personeel begint bij het inspelen op de emotie. Dit kunt u overlaten aan de Recruiteer op locatie. De Recruiteer is de projectmanager bij het vormen van de arbeidsmarktcommunicatie. In overleg met u wordt de visie en strategie bepaald waarna de Recruiteer het project zal begeleiden. Dit bespaart u een hoop tijd en dus kosten en kunt u de focus leggen op de ‘core-business’. Aangezien de Recruiteer ook bekend is met de organisatie, de functies en de cultuur zal er minder tijd besteed (en dus geld) besteed worden aan briefings om tot een concept vormgeving te komen.

Onze projecten!

Onderstaand een impressie van onze projecten. Ieder project is weer anders. Wij geloven niet in standaarden, maar in waardes. Ieder bedrijf heeft als werkgever een uniek eigen DNA wat wij ‘custom made’, door middel van onze projecten, naar voren willen laten komen.

marketing en arbeidsmarktcommunicatie

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.