Volg ons op:

Een goed gevulde recruitment contentkalender

Content is key zeggen ze wel eens en dat is zo! Goede content is enorm belangrijk in je (online) communicatie, ook richting de arbeidsmarkt. Omdat het best lastig is om een heel jaar te vullen met relevante content helpen we je graag op weg met onze eigen Recruitment Contentmatrix. Een matrix vol gebeurtenissen waar je op kunt inhaken en welke goed toepasbaar zijn binnen je arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Handig hè?! Vergeet bij het ‘inhaken’ overigens niet om relevant te blijven voor je doelgroep, een goede strategie arbeidsmarktcommunicatie is hiervoor de basis.

Op zoek naar leuke ideeën voor jouw contentstrategie?

  • Kies je kwadrant.  
  • Bekijk wat je kan toepassen en maak een content plan
  • Speciaal voor de, specialist arbeidsmarktcommunicatie, recruiter of HR manager die van zijn werving een specialisme wil maken. 
Klik voor een gratis download

Wat is content marketing eigenlijk?

Nog niet bekend met content marketing en een recruitment contentkalender? Geen probleem, we lichten het graag toe. Een definitie welke het internet ons geeft luidt als volgt: “Content marketing is een strategische marktbenadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content, met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.”  In plaats van winstgevend klantgedrag is het doel van content marketing bij arbeidsmarktcommunicatie natuurlijk het binden en boeien talent. Meer lezen over content marketing in arbeidsmarktcommunicatie? Lees ons blog!

recruitment contentkalender

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.