Ontwikkel, word specialist en loop voor in ons vakgebied! Welkom bij FairSterk

Recruitment is een vak, een specialisme. Veel bedrijven weten dit maar slagen er niet in om alle facetten op een succesvolle manier te implementeren. Hier komt FairSterk om de hoek kijken!

Als recruitment marketeer, of recruiteer zoals wij dat noemen, sta jij achter onze missie: van recruitment, in combinatie met marketing en arbeidsmarktcommunicatie, een specialisme maken voor onze klanten. Om onze klanten onderscheidend te maken geloven wij dat recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, marketing en vormgeving door één partij beheerd of opgezet moet worden. Werven, doelgroepanalyses, opzetten van werken bij website, begeleiden van organisaties, workshops en wervingscampagnes. Niks is ons, jou, te gek om voor klanten van hun werving een specialisme te maken.

Gaaf toch?! Onze klanten verwachten recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten van een hoog niveau.  Specialisten die in staat zijn te werven vanuit de visie dat recruitment steeds meer marketing wordt en altijd zoekende zijn hoe de ‘candidate experience’ kan worden verbeterd.

Deel op: