Vacatures

Samen werken!

Werken voor FairSterk, wat kan ik daar nou eigenlijk van verwachten?

Heel simpel, open communicatie met dezelfde visie van wat klanten van ons verwachten. Onze missie is ervoor te zorgen dat je werken voor FairSterk niet eens werken vindt, eerder thuiskomen.

Enthousiasme, creativiteit, kwaliteit, professionaliteit en humor! Dat zijn onze waardes. Als het je leuk lijkt om in een omgeving gestimuleerd te worden waarbij deze waardes aanwezig zijn, dan ga je bij ons een leuke tijd tegemoet.

Lijkt het werken met mensen je leuk? Zie jij ook in dat het werven van talent begint bij het inspelen op emoties en ga jij de klant hiervan overtuigen? De basis van onze visie zal ook de eerste stap zijn wat je op je eerste werkdag meekrijgt. Of je nu ervaren of onervaren bent. Wij zien recruitment nu eenmaal net even wat anders, en dat geven we zo snel mogelijk mee aan alle nieuwe FairSterkers.
Dit doen we door een op maat gemaakt inwerktraject, iedereen verdient een eigen benadering. Daarnaast, als iedereen de welbekende neus in dezelfde richting heeft staan dan wordt het werken een stuk prettiger.

Zie jij recruitment en arbeidsmarktcommunicatie ook net even wat anders?! Contact opnemen mag altijd!

Wat voor leuks hebben we ‘open’ staan?

Helaas … Op dit moment hebben we geen openstaande vacature.

Maar! Oog voor talent hebben we altijd. Schroom niet en stuur je CV of portfolio door als jij je kan vinden in onze visie en daar creatieve, leuke en frisse ideeën bij hebt. Of je nu ZZP-er bent, of voor loondienst gaat, antwoord krijg je altijd!

Deel op: