Volg ons op:

Moeite met het aannemen van nieuwe medewerkers? Inbound recruitment marketing kan jouw helpende hand zijn. Er zijn nog nooit zo veel vacatures geweest als in 2020. De krappe arbeidsmarkt zorgt ervoor dat bedrijven moeite hebben met het aantrekken van nieuwe medewerkers. Waar organisaties vroeger door het plaatsen van een leuke vacaturetekst kandidaten wisten aan te nemen, kost dat vandaag de dag veel meer moeite. Het is daarom belangrijk om je als werkgever te onderscheiden op de arbeidsmarkt en over te komen als aantrekkelijke organisatie om voor te werken. Dit kan door gebruik te maken van inbound recruitment marketing.

In deze webinar van 20 minuten leggen wij uit wat het is en hoe je het kan toepassen.

Starten met inbound recruitment marketing?

Wil jij starten met inbound recruitment marketing en kan je wel wat advies gebruiken? FairSterk kan op verschillende vlakken bijdragen aan een goede implementatie van Inbound recruitment marketing voor jouw organisatie. Wij kunnen de helpende hand bieden bij het neerzetten van de strategie, het creëren en/of beheren van relevante content en het opstellen van persona’s. Als je er zelf mee aan de slag wilt kun je natuurlijk ook onze gratis whitepaper downloaden!

Zet in eenvoudige stappen inbound recruitment marketing op binnen jouw organisatie.

  • Jouw handleiding voor het optimaliseren van je recruitmentproces; 
  • Zowel in je interne als externe communicatie; 
  • Speciaal voor de specialist arbeidsmarktcommunicatie, recruiter of HR manager die van zijn werving een specialisme wil make
Download de handleiding
Wat is een ats systeem?

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.