Stappenplan opzetten werken bij website

Opzetten van een werken bij website? Om te beginnen, een werken bij pagina is de standaard benaming voor een pagina waar de vacatures (en meer) getoond worden. Het hoeft alleen niet altijd een werken bij pagina te heten. Het kan ook een werken met pagina zijn of een werken voor pagina. Een beetje creativiteit in de benaming kan geen kwaad. Ons advies is vooral te werken vanuit een vooraf opgezette strategie arbeidsmarktcommunicatie. De naam van de pagina, teksten, communicatiemiddelen, etc. moeten kloppen met de waardes en ‘tone of voice’ die van tevoren is bepaald.

Voordelen opzetten van een werken bij website

Het opzetten van een werken bij webpagina heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is het belangrijk om te vermelden dat het communiceren met kandidaten wezenlijk anders is dan het communiceren met je klanten. Kandidaten zijn op zoek naar diepgaande informatie over hun volgende werkomgeving. Met een ‘Werken bij’-website benut u deze kans en geeft u antwoord op hun vragen. Daarnaast is er een duidelijke focus op een doelgroep. Recruitment is marketing. Zodoende is ons advies aan bedrijven. Durf te investeren in een werken bij webpagina. Onderschat niet de waarde van goede communicatie. Probeer je ROI te meten door na te gaan hoeveel sollicitanten via je werken bij pagina komen. Sneller werven door je pagina betekent ook een besparing van kosten. Oftewel, het terugverdienen van je pagina is redelijk eenvoudig.

Lees de zes pagina’s tellende gids over hoe je het beste een werken bij website kan opzetten en waar je op moet letten. Succes!

opzetten van een werken bij website

Download de handleiding door het onderstaande formulier in te vullenDeze handleiding geeft informatie over:

  • Wat zijn de voordelen van een werken bij website
  • Welke facetten heeft een goede werken bij website nodig
  • Do’s en dont’s bij het opzetten van een werken bij website
  • Welke stappen doorloop je bij het opzetten van een werken bij website
  • Waar moet je op letten bij het opzetten van een werken bij website (technisch, SEO, doelen, vormgeving, etc)
  • En meer tips, tips en tips!

Deel op: