De voordelen van een creatief RPO bureau

De whitepaper vertelt meer over het nieuwe concept binnen de recruitmentwereld, een creatief RPO. Een creatief RPO is een samenwerkingspartner op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie met als doel van uw werving een specialisme maken. De samenwerking is één-op-één, bespaart u kostbare tijd en verhoogt de kwaliteit van uw personeel en organisatie.

Contact

info@fairsterk.nl
010-3031913

Volg ons ook op

Van je werving een specialisme maken kent alleen maar voordelen voor de uitstraling van een bedrijf. Het is een interessant alternatief ten opzichte van de traditionele methodes als detachering en werving & selectie. Ieder bedrijf doet er verstandig aan om de verschillende mogelijkheden uit te zoeken en in te passen binnen de bedrijfsstrategie. De arbeidsmarkt is veranderd en het is aan de bedrijven hierop in te spelen.  Verlies je de slag om talent, dan zal dit ten kosten gaan van de organisatie.

Voor de zekerheid!
Wij maken géén misbruik van je (email) gegevens! Vinden wij ook FairVelend. Je zal géén dagelijkse nieuwsbrieven ontvangen of andere aanbiedingen.
We proberen je alleen op de hoogte te houden van nuttige informatie en kennis wat bruikbaar is binnen jouw vakgebied.

Download de whitepaper door het onderstaande formulier in te vullen


Ik ga akkoord met het opslaan en verwerken van mijn gegevens