Volg ons op:

Over werving, marketing en (arbeidsmarkt)communicatie

Recruitment is de afgelopen jaren enorm veranderd. Niet alleen hebben we te maken met schaarste, ook de manier van werven zelf is anders. Hoe kun je als werkgever dan toch de juiste kandidaten vinden en binden? Daarvoor is een combinatie tussen recruitment, marketing en arbeidsmarktcommunicatie de oplossing. Drie onderwerpen die niet meer weg te denken zijn uit deze tijd.

Maar wat houden deze termen precies in en hoe pas ik ze toe? FairSterk helpt graag met deze vraag. We zijn specialist in werving, marketing en (arbeidsmarkt)communicatie en ondersteunen hier allerlei bedrijven mee, van groot tot klein. Ons doel? Samen uw leden en diens bedrijven helpen zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt!

Inhoud van de workshop

De workshop ‘Maak van je werving een specialisme’ richt zich hoofdzakelijk op recruitment.
Aanvullend kan een er een workshop worden verzorgd die zich volledig richt op
het werkgeversmerk.

Doelen van de workshop ‘Maak van je werving een specialisme’
• Inzicht in het recruitmentproces
• Handvatten om het recruitmentproces in te richten
• Handvatten hoe zij kandidaten in de doelgroep kunnen werven
• Handvatten om beleving toe te voegen in het sollicitatieproces

Bekijk de flyer!

FairSterk heeft jarenlange ervaring in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Vanuit deze ervaring én vanuit de praktijk weten we als geen ander dat de combinatie tussen recruitment en marketing een doorslaggevende factor is voor kandidaten om te kiezen voor een werkgever. Wanneer je door recruitment en marketing jezelf als werkgever weet te onderscheiden, des te groter is de kans dat de kandidaat voor jou kiest en niet de concurrent. Zo simpel is het.

Een workshop voor jouw branchevereniging?

Neem contact op met Kees