Volg ons op:

Wat komen jullie hier dan doen?

De candidate experience is allesomvattend voor de totale ervaring die een sollicitant opdoet tijdens jouw sollicitatieproces. Vanaf het moment dat de kandidaat in aanraking komt met jouw organisatie gaat de candidate experience in. Kort gezegd, alle contactmomenten van de kandidaat met je organisatie gedurende het sollicitatieproces. Denk hierbij aan het bezoeken van de website of het voeren van sollicitatiegesprekken. Het verbeteren van je candidate experience heeft uiteindelijk als doel potentiële kandidaten een zo goed mogelijke ervaring mee te geven tijdens de sollicitatieprocedure. Hierdoor ben jij in staat ze eerder te boeien en sneller te binden aan de organisatie.

Daarnaast heeft het ook effect op kandidaten die niet door het volledige proces komen, maar bijvoorbeeld halverwege afgewezen worden. Deze zullen positiever tegenover de organisatie staan en in de toekomst wellicht geneigd zijn nogmaals te solliciteren.

Eenvoudig en snel jouw candidate experience verbeteren?

  • Handvatten om je werving te optimaliseren en beleving toe te voegen; 
  • Speciaal voor de, specialist arbeidsmarktcommunicatie, recruiter of HR manager; 
  • Maak van je werving een specialisme. 
Begin er nu mee en download de whitepaper!

Hoe kunnen jullie helpen met mijn candidate experience?

Goede vraag! Je bent op dreef. Wij kunnen hier alleen geen exact antwoord op geven. Elke organisatie is anders, misschien zit je zelf nog in de oriëntatiefase of wellicht heb je een hele concrete hulpvraag. Wij springen in op het punt waar jij hulp nodig hebt. Samen gaan we in twee uur tijd resultaat boeken. Hoe gaan we dit resultaat bereiken?

  • Onze specialist rondom komt naar jou toe;
  • Samen brengen we de huidige candidate experience in kaart;
  • Vervolgens gaan we toetsen of de vraag die je nu hebt wel de juiste is;
  • Hier komt een concrete vraag uit die het startpunt vormt voor de optimalisatie;
  • Je krijgt concrete handvatten toegereikt om nu wél die vervolgstap te zetten

Super interessant?

Meer kennis bij FairSterk.